Skip to main content

Lymfedrainage Massage is een therapeutische massage waarbij lichte druk en ritmische bewegingen worden gebruikt om de stroom van lymfevocht door het lichaam te stimuleren.

Dit kan helpen om zwelling en ontsteking te verminderen, het immuunsysteem te stimuleren en de algehele gezondheid en het welzijn te bevorderen.

Hoe herken ik Lymfoedeem?

Oorzaken van lymfoedeem
Lymfoedeem ontstaat wanneer het lymfesysteem niet meer in staat is de normale hoeveelheid weefselvocht af te voeren. Het vocht hoopt op en dat geeft zwelling.

Klachten van lymfoedeem
Lymfoedeem in de benen en voeten geeft welling en een zwaar, vermoeid gevoel. Door de zwelling wordt bewegen moeilijker), de huid voelt strak gespannen aan en kan een jeukerig gevoel geven.

Wat zijn de voordelen?

  • Vermindert de zwelling en ontsteking
  • Verwijderd de overtollige vocht en afvalstoffen uit de weefsels.
  • Verbetert de immuunfunctie
  • Stimuleert de productie en de circulatie van immuuncellen.
  • Pijnverlichting
  • Lymfedrainage Massage kan pijn en ongemak helpen verlichten dat samen gaat met aandoeningen zoals fibromyalgie, artritis en andere chronische pijn aandoeningen.
  • Verbetert de gezondheid van de huid
  • Door de lymfestroom te bevorderen, kan lymfedrainage massage de gezondheid en het uiterlijk van de huid helpen te verbeteren, waardoor cellulitis, acne en andere huidaandoeningen worden verminderd.
  • Vermindert de stress en angst
  • Lymfedrainage Massage kan een diep ontspannende en stressverminderende ervaring zijn, die helpt de geest te kalmeren en een gevoel van algeheel welzijn te bevorderen.

Contra-indicaties

Lymfedrainage Massage is mogelijk niet voor iedereen geschikt, vooral niet voor mensen met bepaalde medische aandoeningen zoals kanker, lymfoedeem of acute infecties.

Ervaring van de klanten

"De Lymfedrainage Detox massage is zeer ontspannen door de zachte massagebewegingen
Na afloop voel ik mij meteen tot rust gekomen.
De dagen erna voel ik me bovendien fitter en heb ik veel meer energie.
Ik heb absoluut het idee dat deze massage bijdraagt aan mijn gezondheid. Ik kom al jarenlang bij The Senze en kom ook iedere keer met veel plezier terug."

"The detox massage is a great massage for those who would like to get rid of the daily toxic elements from their bodies. It is tough in a good way.
A combination of light and hard techniques which makes your body feel energized and refreshed after the treatment. I can recommend this for those who would like to revitalize their bodies and meanwhile give a boost to their metabolism."